Lid worden

Ga je studeren in Wageningen of Ede en wil je een onvergetelijke studententijd? Dan is het een goede keus om lid te worden van VGSW! Door middel van onderstaand formulier kun je je aanmelden.

Je begint je tijd bij de VGSW met het novitiaat, onze introductieweek. Het novitiaat wordt in 2024 gehouden van 25 t/m 30 augustus. Het doel van het novitiaat is dat je je jaargroep en de vereniging leert kennen zodat je het studiejaar kan beginnen met nieuwe vrienden, en kennis van de tradities en gewoontes bij de VGSW. Het lopen van het novitiaat is verplicht wanneer je lid wilt worden, dus houd deze week vrij in je agenda! Alles dat tijdens de introductieperiode gebeurt is bedoeld om je jaargroep en VGSW te leren kennen. Over alles is goed nagedacht en er wordt altijd rekening gehouden met individuele personen, het laatste wat we willen is dat je eerste kennismaking met VGSW een nare bijsmaak heeft. Er is dan ook geen sprake van een geheimhoudingsplicht. 

Mocht je een deel van het novitiaat in de zomervakantie er niet bij kunnen zijn, geef dat dan aan, dan kunnen wij kijken of het voor jou beter is om het novitiaat in de zomervakantie voor een deel te lopen, of toch te kiezen voor het na-novitiaat. De data van het nanovitiaat dit jaar moeten nog bekendgemaakt worden. Voor vragen en/of opmerkingen over het lid worden kan je mailen naar info@vgsw.nl.

We kijken ernaar uit om jou bij de VGSW te mogen ontvangen!