Open dagen

Ga je in Wageningen studeren en ben je nog op zoek naar een christelijke studentenvereniging? Kom dan bij ons langs op één van onze open avonden! Wil je graag langskomen maar lukt dit niet vanwege vervoer of omdat je een slaapplek nodig hebt, laat dit dan even weten in het aanmeldformulier.

3 september
Op deze avond ben je van harte welkom om gezellig mee te eten met een van onze jaargroepen. De jaargroepen spelen een centrale rol in de vereniging en zo zie je dus echt iets van VGSW. Daarna zullen we met z’n allen lekker buiten gaan sporten. Volleyballen, voetballen, badmintonnen, het kan allemaal. We zullen de avond afsluiten met een gezellig borrel op een verenigingshuis, uiteraard met 1,5 meter afstand. Hopelijk tot dan!

15 september
Op deze avond hebben we een maaltijd met de hele vereniging. Dat betekent veel gezelligheid en leuke gebruiken. Na de maaltijd zullen de bijbelkringleiders hun thema’s voor de bijbelkringen van komend jaar presenteren. Zo zie je dus al iets van de invulling en vormgeving van onze wekelijkse bijbelkringen. Kortom een uniek inkijkje in het VGSW-leven. We hopen je te zien!

Mocht je op deze data niet kunnen, dan ben je ook altijd tussendoor welkom op donderdagavond om gezellig met ons mee te borrelen! Laat dit dan hieronder even weten.

Open chat
Stel je vraag!
Vragen? Stel ze gerust aan ons!