Open dagen

Ga je in Wageningen studeren en ben je nog op zoek naar een christelijke studentenvereniging? Kom dan bij ons langs op één van onze open avonden! Wil je graag langskomen maar lukt dit niet vanwege vervoer of omdat je een slaapplek nodig hebt, laat dit dan even weten in het aanmeldformulier.

9 april
Deze open dag is helaas afgelast in verband met het coronavirus.

11 juni
I.V.M. Persoonlijke redenen is deze open dag verplaatst van 4 juni naar 11 juni.
Vanwege de Coronamaatregelen zal deze open dag online gehouden worden. We gebruiken Zoom om met elkaar te praten en er zullen een paar online spellen georganiseerd worden, zoals Set, Skribbl, en Minecraft. Om mee te doen hoef je alleen maar het formulier hieronder in te vullen, dan nemen wij contact met je op. 

2 juli
Op de vele verenigingshuizen van de VGSW kunnen we in kleine groepen nog altijd bij elkaar langskomen, op anderhalve meter. Op 2 juli ben jij ook welkom om bij ons te komen eten, we houden een coronaproof running dinner waarbij je op verschillende huizen heerlijke gerechten krijgt en de VGSW op een unieke manier kunt leren kennen. Geef je hieronder snel op, in verband met de voorbereidingen is de deadline voor het opgeven 30 juni.

Mocht je op deze data niet kunnen, dan ben je ook altijd tussendoor welkom op donderdagavond om gezellig met ons mee te borrelen! Laat dit dan hieronder even weten.

Open chat
Stel je vraag!
Vragen? Stel ze gerust aan ons!