Sponsoring

VGSW is een actieve christelijke studentenvereniging, met jonge en bewuste leden. Spreekt deze doelgroep u of uw bedrijf of organisatie aan? Neem dan gerust via onderstaand formulier contact op met het bestuur.

Wat is mogelijk?

Website
De website van de VGSW, www.VGSW.nl, wordt dagelijks door vele studenten bezocht. De site zeker tijdens de AID goed bezocht door studenten die zich oriënteren voor een nieuwe studentenvereniging. Ook leden van andere verenigeng kijken op deze websites voor informatie over zaken als open activiteiten bij onze vereniging. Daarnaast kijken onze eigen leden ook vaak op de site om op mijn VGSW zaken te regelen.


Melkbus
De Melkbus is het verenigingsblad van de VGSW met een oplage van ruim 200 stuks en een omvang van 30 pagina’s A5 formaat. Het blad verschijnt 5 á 6 keer per jaar in de periode van september tot juli. Er staan een groot aantal door leden geschreven artikelen in en andere vereniging gerelateerde zaken. Vaak heeft het blad een thema. Aan de hand van dit thema worden dan enkele artikelen geschreven.

Dies Natalis
Diesbundel: bundel ter ere van de viering van het 55 jarig bestaan der VGSW. Verschijnt eens in het jaar, in november. Op het Dies van onze vereniging komen al onze leden met een partner en ook vele vertegenwoordigers van andere verenigingen. Hiermee sponsort u de Dies (verjaardag van de vereniging), vandaar het hogere tarief. Oplage: 100 stuks

VGSWmail
De Ab-actus van de VGSW verzorgt elke week een e-mail met daarin alle berichten gericht aan de vereniging. Alle leden houden deze mail trouw in de gaten aangezien hier in allerlei informatie over de vereniging en activiteiten. De informatiemail verschijnt zo’n 1 á 2 keer per week (eind juni-half augustus niet) en wordt gestuurd naar alle leden en vele reünisten van de VGSW.
U hebt de mogelijkheid tot het plaatsen van een link, een bericht en/of het bijvoegen van een banner .

 

 

Contact:

    Type Sponsoring
    Geen voorkeurWebsiteMelkbusVGSW-mailDies Natalis