VGSW weekenden

Door het jaar heen worden er weekenden georganiseerd voor alle leden. Aan het begin van het jaar hebben we het septemberweekend dat altijd in oktober valt. Tijdens dit weekend leren we vooral de nieuwe leden beter kennen door allerlei activiteiten en presenteert het nieuwe bestuur hun beleid. Later in het jaar komen het bezinningsweekend en zeilweekend. Het bezinningsweekend is een ontspannen weekend waar we ons richten op geloof en persoonlijke ontwikkeling, zonder de afleidingen van het dagelijks leven. 

Het zeilweekend is ook altijd erg populair, een groot deel van de vereniging en zelfs een aantal reünisten willen deze kans om te leren zeilen, of gewoon een beetje op een boot te ontspannen, niet missen.. Naast de weekenden die voor onze eigen leden zijn georganiseerd hebben we ook amicale weekenden. We bezoeken dan leden van een andere VGS-vereniging of verwelkomen ze in onze stad.

De leden die werkelijk onvermoeibaar zijn organiseren vaak zelf ook nog een liftweekend, en als er niks op de planning staat kun je altijd nog wel bij een VGSW huis terecht voor een kopje koffie of een gezamenlijke maaltijd.  Kortom, je hoeft je nooit te vervelen in Wageningen.