VGSW, christelijk, verbredend en actief

Ben jij christelijk en op zoek naar een te gekke studentenvereniging? Dan ben je hier aan het juiste adres! VGSW is een hechte, gezellige en studentikoze vereniging waar vriendschappen voor het leven ontstaan. Samen met andere christelijke studenten leer je in verbondenheid met God jezelf en de wereld beter kennen. En VGSW biedt nog veel meer. Kroegavonden, hechte jaargroepen, de wekelijkse Bijbelkring, lezingen en gezellige weekendjes weg maken het leven bij VGSW tot een feest! Heb je zin om de sfeer te proeven? Kom bij ons langs in Vreemde Streken!

Programma

AID agenda website


Pak allemaal je telefoon/tablet of laptop er bij, en doe gezellig mee met een avondje Jackbox. Je speelt met 4-100 spelers om zo veel mogelijk punten te krijgen bij allerlei gekke opdrachten. Zorg dat je zo veel mogelijk willekeurige feitjes kent en wees creatief bij het maken van tekeningen of het bedenken van de gekste krantenkop. Je moet wel het scherm van de gastheer kunnen zien, klik op de knop hierboven om in de Zoom meeting te komen waar dat gedeeld wordt. 


Via de knop hierboven kom je in een Zoom meeting terecht, waar je in een breakout room geplaatst wordt met een groepje willekeurige mensen, of je AID-groepje als je dat wil. Samen moet je een reeks puzzels oplossen om de code te vinden waarmee je de digitale kluis kunt openen.

Kom langs in Vreemde Streken

(bevrijdingsstraat 38)Introductieweken

24-28 augustus

Introweek vgsw

23-26 september

na-introductie

Veelgestelde vragen

Contact

Open chat
Stel je vraag!
Vragen? Stel ze gerust aan ons!