• André Hulsman

  André Hulsman

  Voor mij stond al heel snel vast dat ik zou gaan studeren in Wageningen. Een nieuw leven begon in iets wat voor mij een grote stad was. Na twijfel om wel of niet bij een christelijke of niet christelijke vereniging te gaan ben ik uiteindelijk bij VGSW terecht gekomen. VGSW is voor mij de juiste mix van geloof, borrelen en studentikoziteit. Dinsdag vierdiep ik met kring in het geloof en donderdag eet ik met mijn jaargroep om tot in de vroege uurtjes door te borrelen op kroeg. Het mooie aan VGSW is dat het kleinschalig is, je kent iedereen en iedereen kent jou. Binnen VGSW kan ik talenten ontplooien in commissies en ontspannen onder het genot van een (speciaal)biertje op kroeg. Wat ik ook mooi vind is op actie gaan naar de zusterverenigingen door ze spontaan te verrassen en daarna met elkaar te verzoenen. Daarnaast viert de studentikoziteit hoogtij in discussies op de ledenvergaderingen en bij het vieren van de Dies Natalis. Niet te vergeten zijn de mooie tradities die wij als VGSW rijk zijn, leuke gebruiken die de vereniging haar eigen karakter geven. Maar goed, soms is het ook leuk om er even tussenuit te gaan om iets ontspannends te gaan doen zoals op zeilweekend. De VGSW is voor mij een thuishaven waar ik kan zijn wie ik ben, mijzelf kan ontwikkelen en waar ik mij thuis ben gaan voelen in Wageningen.

 • Vera Sollie

  Vera Sollie

  Hoi, ik ben Vera! Naast mijn studie biologie ben ik lid bij VGSW, een mooie christelijke studentenvereniging. Ik vind VGSW een geweldige toevoeging aan mijn studententijd, omdat ik er goede vriendschappen aan heb over gehouden, er veel heb geleerd en veel lol heb gemaakt. VGSW is gezellig, studentikoos en erg divers qua leden en activiteiten. We hebben vaste verenigingsavonden met op dinsdag Bijbelkring en op donderdag jaargroepseten en kroeg met soms een lezing of een andere activiteit. Bijbelkring vind ik erg waardevol: het is een moment voor serieuze gesprekken en met elkaar leer je meer over God en Zijn werk. Naast de vaste avonden is er ook genoeg te doen! Je kunt meer leren op persoonlijk vlak door bijvoorbeeld in commissies te gaan en van alles te organiseren. Daarnaast wordt er onder leden regelmatig met elkaar afgesproken om te gaan sporten, eten, borrelen enzovoorts. Of iemand organiseert opeens een liftwedstrijd naar Frankfurt… Het kan allemaal bij VGSW!

 • Johan Aarnoudse

  Johan Aarnoudse

  Ik ben Johan, vorig jaar overgekomen uit het verre Zeeland om te gaan studeren. Ik studeer bedrijfs-en consumentenwetenschappen en heb het prima naar m’n zin. Ik heb genoeg vrije tijd om ernaast te werken, sociaal te doen en te sporten, wat zo’n beetje mijn hobby’s zijn.

  Ik ben de VGSW zonder veel nadenken en met veel toeval ingerold, maar wat ben ik blij met m’n keuze. De VGSW heeft me alles wat ik naast m’n studie nodig heb gegeven: door de vereniging sta ik veel sterker in mijn geloof en heb ik een hoop geweldige mensen leren kennen: vrienden waar ik vaak mee sport of game en bovendien vrienden om mee te praten en die om me geven. Daarnaast ben ik via de vereniging aan bijbaantjes gekomen. Oh, en ik heb leren zeilen.

  VGSW voelt echt als upgrade op mijn studentenleven. Hoe groot die upgrade is, bepaal je zelf.

 • Esther den Hertog

  Esther den Hertog

  Mijn naam is Esther, en ik studeer International Development Management op de Van Hall Larenstein in Velp. Na twee leuke studentenjaren in ’s-Hertogenbosch veranderde ik van studie en belandde ik in het verre Wageningen. Ik kwam in een huis vol VGSW’ers terecht, en eigenlijk hebben zij me meegesleept naar een open avond. Nu is de VGSW voor mij een leven naast mijn studie. Elke dinsdag ga ik naar kring om samen te eten, bidden en te praten over het geloof. Op donderdagen eet ik samen met mijn geweldige jaargroep en ga ik naar kroeg. Daarnaast hebben we onder andere ledenvergaderingen, verenigingsmaaltijden, activiteiten met andere christelijke verenigingen, volleybaltrainingen, weekenden, commissiewerk en lezingen. Eigenlijk heeft de VGSW je gewoon heel veel te bieden. Het is daarom voor mij de meest veelzijdige, actieve, christelijke en verbredende vereniging van Wageningen, en ik hoop dat hetzelfde voor jou gaat gelden!